Werkwijze van
Finance Finder

FinanceFinder is in 2018 opgericht met als doel: ondernemers ondersteunen met het vinden van de juiste financieringsoplossing tegen de juiste voorwaarden. FinanceFinder heeft samenwerkingsovereenkomsten met meer dan 80 verschillende geldverstrekkers waaronder de grootbanken, handelsbanken, alternatieve financiers en vermogende particulieren. Dankzij onze transparante werkwijze en de ervaring van onze financieringsspecialisten schetsen wij een duidelijk beeld voor ondernemers zodat ze precies weten welke financieringsoplossingen mogelijk zijn tegen welke voorwaarden. Wij werken doormiddel van de volgende 4 stappen:

Contact & aanvraag

Stel uw vraag, plan uw afspraak of vraag uw financiering aan.

De werkwijze van FINANCE FINDER

 1. Kennismaking, dit is uiteraard altijd gratis en geheel vrijblijvend
  Dit kan zowel telefonisch als op locatie. In dit gesprek leggen we uit wie we zijn, wat we doen, en hoe we het doen.

 2. Haalbaarheidsanalyse, ook gratis, en geheel vrijblijvend
  We maken een quickscan op basis van de aangeleverde documenten (bijv. jaarrekening, aangifte IB en adresgegevens object). Voor deze analyse hebben wij 1 werkdag nodig en vanuit hier stellen wij een plan van aanpak op.

 3. Start Financieringstraject, eenmalige casusvergoeding
  Als wij er ook daadwerkelijk van overtuigd zijn dat we met concrete financieringsmogelijkheden komen die interessant zijn voor u als ondernemer, gaan we nadat we u akkoord hebben, met het concrete financieringstraject van start. Daarna werken wij het traject verder uit, gaan we in gesprek met de verschillende geldverstrekkers en hebben we over het algemeen binnen 5-15 werkdagen alle financieringsmogelijkheden met de beste voorwaarden voor u op een rij.

 4. Succesvolle financiering, succesvergoeding
  Zodra de financiering volledig succesvol is, brengen wij eenmalig een succesvergoeding in rekening, uiteraard is deze in de startfase van het traject besproken.
U krijgt direct de contactgegevens van onze specialist
Wij nemen z.s.m. contact met u op
U krijgt vrijblijvend advies